CANON Slovenija podprl projekt

Canon je vodilni proizvajalec digitalnih fotoaparatov, digitalnih fotoaparatov SLR, brizgalnih tiskalnikov in profesionalnih tiskalnikov za domačo ali pisarniško rabo. Poslovna filozofija Canona je KYOSEI in je srce bčagovne znamke. Kyosei je japonska beseda, ki pomeni živeti in delati skupaj za splošno dobro. In tej filozofiji sledijo tudi v Canon Slovenija.

 

V Canon Slovenija se zavedajo, da so naša prihodnost otroci in mladostniki, ki za svoj razvoj potrebujejo varno, sproščeno in ustvarjalno okolje, v katerem lahko uresničujejo svoje cilje. Z donacijami pomagajo Rdečemu križu, da lahko omogoča počitnice otrokom in mladosntnikom iz ogroženih socialnih okolij na Debelem rtiču.

Canon Slovenija je podprl tudi športno-dobrodelni projekt 42 maratonov v 42 dneh, ki je namenjen pomoči malim vitezom. Tako so se v podjetju ponovno držali filozofije Kyosei – Živeti in delati za skupno dobro. Podjetje je tekaču in ekipi namenilo opremo za fotografiranje in snemanje, s katero bodo lahko zajeli priprave tekača, trenutke udeležencev na dnevnih dogodkih in ostale aktivnosti v okviru izvedbe športno-dobrodelnega projekta.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja