TERME OLIMIA podprle projekt in tekača

Terme Olimia se nahajajo v neokrnjeni naravi v Obsotelju, v osrčju Kozjanskega. Začetki term segajo v leto 1966, ko so terme pod imenom Atomske toplice tudi uradno odprli. Skozi vsa leta razvoja zdraviliškega turizma, ki s svojo celovito ponudbo na področju zdravstva, celovitega wellnessa, nastanitvenih kapacitet, bazenskih kompleksov z vodnimi doživetji, razvajanja v svetu savn, gostinske ponudbe in z veliko možnosti rekreacije, svežega zraka in miru privabljajo goste iz vseh delov sveta. Terme Olimia so svoje ime (sprememba imena v letu 2000) dobile po srednjeveškem samostanu v Olimju, ki se nahaja v neposredni bližini term.

Terme Olimia s svojimi storitvami, dvorana Podčetrtek in ostala športna infrastruktura nudijo izvrstno izhodišče za kondicijske priprave športnikov. Prav to in razumevanje družbene odgovornosti ter sočutje do človeka je vodilo k podpori term Olimia športno-dobrodelnega projekta 42 maratonov v 42 dneh in pomoči malim vitezom.

Svoje priprave bo tekač izvajal v termah Olimia in njeni okolici, kjer bo izpopolnjeval tekaški del treninga v obobju do začetka projekta. Terme Olimia bodo sodelvale tudi v  dnevnem tekaškem dogodku v Podčetrtku, ki bo potekal 30. avgusta 2018.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja