Tek po šmarskih bregih je del gibanja za male viteze

Zadnje dneve dobivamo veliko podporo tudi pri organizatorjih lokalnih tekov po različnih regijah Slovenije.

Organizator 3. Teka po šmarskih bregih, ki letos poteka 12. maja 2018 je Športno društvo Šmarje pri Jelšah v sodelovanju z Javnim zavodom za turizem, šport in mladino Šmarje ob Jelšah in ob podpori občine Šmarje pri Jelšah, je pristopil v gibanje za male viteze in se nesebično odrekel delu štartnine, ki jo bo doniral Ustanovi mali vitez in njenim malim vitezom.

Na samem prizorišču se bodo tudi zbirali prostovoljni prispevki tekačev in ostalih udeležencev, ki se bodo dodali delu doniranega zneska iz štartnine in tako skupaj predali zbrana sredstva malim vitezom.

Prijavite se tudi vi in se udeležite lepega in razgibanega teka v Šmarju pri Jelšah. Na prireditvi bo tudi Bogomir Dolenc, ki bo v nadaljevanju poletja odtekel dvainštirideset (42) maratonov po različnih krajih Slovenije – vse z namenom zbiranja denarnih sredstev za Ustanovo mali vitez.

Zahvaljujemo se organizatorju za njihovo nesebičnost, razumevanje namena projekta 42 maratonov v 42 dneh in nenazadnje njihovi pomoči malim vitezom iz občine Šmarje pri Jelšah, saj se bo s tem pomagalo prav njim.

 

 

 

 

bomo od vsake startnine namenili 1 € za pomoč ustanovi Mali vitez, le-ta pa bo sredstva namenila štirim malim vitezom iz OBČINE ŠMARJE PRI JELŠAH

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja