POŠTA SLOVENIJE podprla tekača in projekt 42 maratonov v 42 dneh

V zadnjem obdobju leta 2017 pristopajo k projektu 42 maratonov v 42 dneh različna podjetja in organizacije. Razumevanje namena projekta in cilja projekta, predvsem pa truda tekača Bogomir Dolenca in s tem razumevanje, zakaj bo odtekel 42 dnevnih maratonov zapored v različnih krajih Slovenije se utrjuje in dobiva vedno večjo podporo.

POŠTA Slovenije je vodilno podjetje na področju razvoja univerzalnih poštnih storitev in z pomembno vlogo pri storitvah dostav paketov in direktne pošte, jutranji dostavi časopisov, logistiki oskrbovalnih verig in i-storitvah za posameznike, podjetja in državo.

Velik poudarek dajejo tudi na uveljavljanju družbene odgovornosti podjetja v slovenskem okolju. Z donacijami, sponzoriranjem vrhunskih športnikov in ostalih športnikov ter tudi športnih klubov, kulturnih društev, športno – kulturnih dogodkov, umetnosti in rekreacije želijo na tak način pomagati in spodbujati posameznike pri njihovem uveljavljanju in trudu.

Gibanje, spodbujanje rekreacije in vrhunski ekstremizem so opazili tudi pri Bogomir Dolencu in ga na tak način podprli pri njegovih prizadevanjih v sklopu projekta 42 maratonov v 42 dneh.

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja