Mali vitezi v termah Olimia

Bogomir Dolenc je preživel dva dneva z malimi vitezi v gibanju, ki so bili na redni rehabilitaciji v termah Olimia. Osnovni namen druženja je bilo skupno gibanje v obliki telovadbe, rekreacije, teka in plavanja.

V četrtek so se po kratkem pogovoru, kako je sam začel z gibanjem in predstavitvi projekta 42/42 – 42 maratonov v 42 dneh skupaj odpravili v gibanje – osnove stretchinga in telovadbe se je izvedla v prostorih, ki so jim priskrbele terme Olimia, sledil je kratek skupni tek po parku v termah in kasneje še daljši tek nekaterih vitezov z Bogomir Dolencem. Preostanek dneva so namenili različnih dejavnostim, spoznavanju in druženju do pozih večernih ur. Petkovo jutro se je začelo z gibanjem v vodi – skupno ogrevanje v vodi in kasnejše pogumno plavanje vsakega po svojih močeh.

Bogomir Dolenc je tudi izvedel dva svoja treninga v termah Olimia; v četrtek po skupnem teku z vitezi je še odtekel svoj tekaški trening po poteh termalnega parka term Olimia (nekaj krogov je naredil tudi skozi naselje Podčetrtek) ter v petek zgodnje plavanje v bazenu term Olimia pred skupnim plavanjem z vitezi.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja